OBEDOVÉ MENU06.12.2024
Polievka
Kapustnica s údeným mäsom, klobáskou a zemiakmi
(0,25l)
Vývar
Slepačí vývar s cestovinou, mäsom a zeleninou
(0,25l)
[A1, A3, A9]
Hlavné jedlo 1
Jemne pikantné Ázijské soté z kuracieho mäska so zeleninou, horčicou a kari korením, 1/2 dusená ryža, 1/2 zemiakové hranolky
7,70 €
(150/ 85/ 85g)
[A9, A10]
Hlavné jedlo 2
Dusené bravčové karé v celku na znojemský spôsob s kyslou uhorkou a slaninkou, dusená pečená tarhoňa
7,90 €
(150/ 150/ 50g)
[A1, A3]
Hlavné jedlo 3
Vyprážaný filet z Aliašskej tresky v troj-obale, jemné zemiakové pyré, miešaný zeleninový šalát, citrón
7,50 €
(150/ 100/ 50/ 20g)
[A1, A3, A4, A7]
Hlavné jedlo 4
Domáce parené buchty plnené slivkovým lekvárom, kakaová, škoricová a maková posýpka, maslo
7,50 €
(300/ 30/ 20g)
[A1, A3, A7]
Pôvod mäsa
Hovädzíe a hydinové mäso: Slovensko, bravčové mäso: Rakúsko, kozie a ovčie mäso: nepoužívame.
Nápoj
V cene menu je k dispozícii voda alebo sýtený nápoj podľa ponuky.
Pôvod mäsa: Hovädzie a hydinové mäso: Slovensko, bravčové mäso: Rakúsko, kozie a ovčie mäso: nepoužívame.
Nápoj: V cene menu je k dispozícii voda alebo sýtený nápoj podľa ponuky.