OBEDOVÉ MENU22.10.2024
Vývar
Slepačí vývar s cestovinou, mäsom a zeleninou
(0,25l)
[A1, A3, A9]
Hlavné jedlo 1
Grilované kuracie prsia s tymiánom, pečené volské oko, 1/2 dusená ryža, 1/2 zemiakové hranolky, slaninková omáčka, rukola
7,50 €
(150/ 85/ 85/ 40/ 40/ 10g)
[A3]
Hlavné jedlo 2
Jemne pikantný maďarský guláš z hovädzieho mäsa, čerstvou paprikou a chilli, domáca parená knedľa
7,70 €
(150/ 150g)
[A1, A3, A7]
Hlavné jedlo 3
Cestoviny špagety Aglio E Olio so sušenými paradajkami, čerstvou bazalkou, drveným korením, čerstvým chilli, olivovým olejom a cesnakom, strúhaný syr granna padano, rukola
7,30 €
(300/ 10/ 10g)
[A1, A3, A7]
Špecialita dňa (25 porcií)
Držkový perkelt na červenej paprike so smotanou a maslom, domáce maslové halušky s vňaťkou, poľníček
9,90 €
(180/ 150/ 10g)
[A1, A3, A7]
Pôvod mäsa
Hovädzíe a hydinové mäso: Slovensko, bravčové mäso: Rakúsko, kozie a ovčie mäso: nepoužívame.
Nápoj
V cene menu je k dispozícii voda alebo sýtený nápoj podľa ponuky.
Pôvod mäsa: Hovädzie a hydinové mäso: Slovensko, bravčové mäso: Rakúsko, kozie a ovčie mäso: nepoužívame.
Nápoj: V cene menu je k dispozícii voda alebo sýtený nápoj podľa ponuky.